Stuur me een berichtje!

Je kunt me altijd vrijblijvend contacteren voor meer info over een eventuele photoshoot!

Twijfel je nog over het boeken van een shoot? Heb je bepaalde wensen en weet je niet zeker of dit allemaal mogelijk is? Of wil je een offerte aanvragen? Ik vind het ook erg leuk om mee te denken, dus stuur me gerust een berichtje! Bellen kan ook, maar in verband met mijn dagelijkse verplichtingen is de kans groot dat ik je belletje niet gelijk kan beantwoorden.

Hoe werkt het?

In grote lijnen is dit mijn werkwijze:

 • 1. Contact

  Natuurlijk begint het zodra je contact met me opneemt! Dit kan via email, social media of telefoon zijn!

 • 2. Bespreken wensen

  Zodra het contact er is kunnen we bespreken wat nu je wensen zijn en zal ik je eventueel hierbij helpen door middel van moodboards. Aan het eind van deze fase spreken we een datum, tijd en locatie af!

 • 3. Afspraakbevestiging

  Zodra we een datum en locatie hebben afgesproken stuur ik je nog wat tips door ter voorbereiding van de shoot. Daarnaast vraag ik op dit moment om een aanbetaling van 20% van de totale prijs van je shoot.

 • 4. De shoot!

  Ik houd geen vaste tijden aan, aangezien het soms heel kort en soms is lang kan duren voordat ik het goede plaatje te pakken heb. Wel kun je uitgaan van zo'n anderhalf tot twee uur.

 • 5. Nabewerken

  Na de shoot ontvang je binnen 5 werkdagen jouw foto's.

 • 6. Contact

  Nadat je de foto's hebt ontvangen zal ik je altijd even contacten over je ervaringen en natuurlijk het resultaat! Het zijn namelijk jouw foto's en ik wil dan ook vooral dat jij er tevreden over bent!